top of page

VIROC

Datorita caracteristicilor de izolare fonica si termica pe care le ofera, alaturi de rezistenta la umezeala si de faptul ca nu necesita nici o intretinere, panourile decorative VIROC reprezinta solutii ideale pentru fatade si pereti exteriori sau interiori. Aspectul natural al betonului si rezistenta acestuia constituie niste atuuri pentru decorarea peretilor, crearea de corpuri de mobilier sau pardoseli.

PREZENTARE
PANOURI DECORATIVE DIN CIMENT SI FIBRA DE LEMN

Versatilitatea panourilor colorate in masa VIROC permite realizarea de pereti despartitori sau pardoseli, placarea peretilor exteriori si interiori, inclusiv tavane. Datorita rezistentei mecanice, rezistentei la umezeala si faptului ca sunt colorate in masa, aceste panouri pot constitui solutia optima pentru compartimentarea spatiilor.

AVANTAJE

FATADE, PERETI, PARDOSELI, TAVANE, DESIGN INTERIOR, MOBILIER

Izolare fonica
Rezistenta la foc

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC previn propagarea focului. Conform testului efectuat de inflamabilitate, panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC sunt clasificate in clasa B-s1, d0 în conformitate cu EN 13501.

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC are proprietati de izolare fonica foarte performante, tinand cont de greutatea mare. Indicele de izolatie fonica variaza in functie de grosimea panoului. Nivelul de reducere a zgomotului este de 31-37 dB, in functie de grosimea panourilor, de ex de la 8 la 22mm.

​Rezistenta mecanica

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC au o rezistență marita la încovoiere, care le permite să fie utilizate ca elemente structurale de rezistenta. Prin urmare, panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC sunt utilizate pentru realizarea de pardoseli sau ca suporti acoperiș. Rezistența caracteristică la rupere prin îndoire este de 10,5 N / mm2, cu un modul de elasticitate de 6000 N / mm2.

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC nu se vor degrada in urma actiunii fungilor( ciuperci), termitelor sau oricarei insecte.

Rezistenta la insecte

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC pot fi tăiate, găurite sau șlefuite. Instrumentele și sistemele de prindere utilizate pentru panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC sunt identice cu cele utilizate pentru fixarea panourilor din  lemn.

Montaj facil
Izolare termica

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC nu se dezintegreaza sub actiunea apei. Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC sunt realizate din materiale impermeabile, rezistente si la actiunea vaporilor.

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC au caracteristici foarte bune de izolare termica, putand actiona ca material izolator atat la caldura, cat si la frig.

Rezistenta la umezeala

Panourile decorative din ciment si fibra lemn VIROC nu contin elemente volatile periculoase si nu contin silicati, azbest sau formaldehida.

NON Toxic
APLICATII VIROC

Grosimi disponibile in stoc (mm): 10, 12

Greutate: min 13-15 Kg/mp

Dimensiune panou:  max 1250x2600mm*

Culori disponibile: Alb, Gri, Negru

Grosimi disponbile pe baza de comanda: 8, 16,19, 22, 25,28,32;

Culori dipsonibile pe baza de comanda:  Ocru, Galben, Rosu, 

** La cerere, se pot lacui;

Finisaje disponibile: mat, semilucios, lucios

CULORI / Grosime (mm)

Panourile decorative din beton si fibra de lemn VIROC sunt materiale rezistente la radiatiile UV ale Soarelui, sunt rezistente la umezeala, au rol de izolant termic si de asemenea au proprietati de izolare fonica. Panourile pot fi prelucrate  pe router CNC (frezare), cu conditia folosirii frezelor diamantate. Toate solutiile realizate din panourile decorative din beton si fibra de lemn VIROC se personalizeaza in functie de arhitectura, design si cerintele tehnice ale proiectelor.

VIROC pentru Fatade

VIROC pentru Pereti

APLICATII PE CATEGORII

VIROC pentru Pardoseli

VIROC pentru mobilier

VIROC pentru Design

VIROC pentru Design

Prezentare
Avantaje
Aplicatii Viroc

mdf colorat in masa

panouri decorative traforate frezate

valchromat viroc

bottom of page