top of page

MONOCOAT

Uleiurile RUBIO MONOCOAT va ajuta sa protejati de radiatiile Soarelui sau de ploi orice element sau panou din lemn sau fibra de lemn.

APLICATII
ULEIURI DE FINISARE SI TRATARE A SUPRAFETELOR DIN LEMN

Fatadele din lemn masiv, deck-urile sau orice alt tip de pardoseala vor fi protejate pentru o lunga perioada de timp dupa tratarea acestor suprafete cu uleiurile RUBIO MONOCOAT.

 

Gama de pigmenti disponibila va va ajuta sa personalizati aspectul fatadelor, pardoselilor sau a oricarui element din lemn. 

AVANTAJE

EXTERIOR, PARDOSELI, BAI SI BUCATARII, SCARI SI USI, MOBILIER

Protectie si rezistenta in timp
Un singur strat

Datorita tehnologiei de realizare, consumul de uleiuri pentru finisare si tratare a suprafetelor din lemn RUBIO MONOCOAT este mult mai mic in comparatie cu un sistem tradițional( ex lacuire/vopsire). Acest lucru duce la o colorare durabila si cu rol de protecție într-un singur strat. Odată ce fibrele de lemn sunt tratate cu ulei, lemnul nu va absorbi  nici o alta tratare suplimentara - care face un al doilea strat de prisos.

Uleiurile RUBIO MONOCOAT asigura o protectie de lunga durata oricarei suprafete tratate, fara a fi necesara mentenanta suprafetelor tratate decat in cazul in care sunt destinate unui trafic intens. Uleiurile RUBIO MONOCOAT protejeaza suprafetele si culorile acestora de radiatiile UV ale Soarelui

Tehnologia unica de pigmentare a uleiurilor pentru finisare si tratare a suprafetelor din lemn RUBIO MONOCOAT permite o colorare intensa si profunda intr-un singur strat, fara a compromite aspectul si senzatia naturala a lemnului.

Culori unice
Ingrediente naturale, nu contine VOC

Uleiurile pentru finisare si tratare a suprafetelor din lemn RUBIO MONOCOAT nu contin apa sau solventi si se bazeaza pe ingrediente naturale. Acest lucru înseamnă că produsul se poate utiliza in deplina siguranta, atat pentru dumneavoastra cat si pentru mediul inconjurator.

Dupa ce toate fibrele de lemn libere sunt conectate molecular, surplusul de ulei sau alte materiale nu vor mai fi acceptate de catre moleculele lemnului. De aceea aplicarea unui al doilea strat sau a unui strat suplimentar se recomanda a fi evitate.

Fara suprapuneri
Usor de intretinut si reparat

Suprafetele peste care au fost aplicate uleiurile pentru finisare si tratare a suprafetelor din lemn RUBIO MONOCOAT sunt usor de intretinut, zonele lovite sau zgariate usor sunt foarte usor de reparat.

Uleiurile pentru finisare si tratare a suprafetelor din lemn RUBIO MONOCOAT aderă - în câteva minute - la nivel de microni cu suprafata din lemn sau fibra de lemn care este tratata, avand loc o conexiune puternica la nivel molecular (nici un film de formare, nici o saturație).

Conexiune la nivel molecular
Aplicatii Monocoat
Avantaje Monocoat

mdf colorat in masa

panouri decorative traforate frezate

valchromat viroc

bottom of page